O MNĚ

Určitě jste někdy slyšeli příběh, kdy člověk změní profesi takřka ze dne na den.

Pracovala jsem dlouhou dobu v gastronomii ve Velké Británii, většinou jako obsluha. Vždy mě to ale táhlo do kuchyně, hlavně mě zajímala cukrařina.

Velký vliv na změnu mělo mé působení v restauraci Jamieho Olivera, kde jsem doslova propadla dobrému jídlu a kvalitním ingrediencím. V té době jsem pekla pro své přátele a kolegy z práce. Jejich nadšení z mých sladkostí mě nakoplo, abych změnila profesi.

Vystudovala jsem obor “Cukrářství a cukrářské výrobky” na Westminster Kingsway College v Londýně a přijala jsem nabídku práce jako cukrářka ve vyhlášené sladké restauraci v St Albans, kde jsem se po půl roce stala hlavní cukrářkou a osobně se podílela na tvorbě menu.

"Můj sen byl otevřít si vlastní cukrářské studio a svůj sen si teď plním."